Öt dekoratív LED-es zuhanyfej

Újfajta technológiai fejlesztés ütötte fel a fejét a fürdőszobákban, ami nem más, mint a LED-es zuhanyfej. Különösebb haszna nincsen, azon kívül, hogy jól néz ki, de ha nincs más vágyunk, minthogy a fürdőnk különböző neonszínekben pompázzon, akkor mindenképp szerezzünk be belőle valamilyet. Azon kívül általában még különböző sugárban tudjuk rajta állítani a víz folyását, amit érdekesebbnél érdekesebb fantázianeveken neveztek el. Színeit többnyire a víz hőmérsékletének megfelelően változtatja, így még praktikus is, hisz így nehezebben forrázzuk le magunkat. Ha nekünk nem is, gyermekeinknek lehet, hogy lendít a fürdési hajlandóságán, ha ezt a trükköt vetjük be a fürdőszoba vonzóbbá tételéhez.

1. Dreamspa Zuhanyfej öt féle vízsugárral

Dreamspa Zuhanyfej öt féle vízsugárral

Ez a krómozott zuhanyfej 5 féle sugárra állítható, melyeknek különféle fantázia nevei mutatják a víznyomás fajtáját is, mint például a PowerRain nevű, erősebb sugarú, EconomyRain, a gyengébb, Hídro-Mist és Pulsating Massage, és a víztakarékos Water-saving. A színét automatikusan változtatja a víz hőmérsékletének változásával. Könnyen tisztítható, így ami fontos a lyukakban lerakódó vízkő miatt, ami sokszor eldugítja a vízsugár útját. Tudja meg róla többet a homebnc.com oldalon.

2. Ouku rozsdamentes acél zuhanyfej LED fénnyel

Ouku rozsdamentes acél zuhanyfej LED fénnyel

Ez alatt a zuhanyfej alatt állni olyan, mintha az esőben állnál. Színét a hőmérséklet alapján változtatja egészen a hideg kéktől a lilán át a vörösig, így amikor alá állsz, előre láthatod, hogy milyen hőmérsékletű vízre számíts.

3. ELENKER 8” kerek zuhanyfej 7 színű LED fénnyel

ELENKER 8” kerek zuhanyfej 7 színű LED fénnyel

Ez alatt a zuhanyfej alatt úgy érezheted, hogy az esőben zuhanyozol, ráadásul a pihentető hatást fokozzák a váltakozó színek is. A 3 fő szín, a kék, a zöld és a piros mellett, melyek a víz hőfokával változnak, még 4 színben tud pompázni a vízsugár, ahogy változtatjuk a víz hőmérsékletét. Könnyen felszerelhető és modern, ezüst kinézetű.

4. YOO.MEE kézi zuhanyfej LCD hőmérséklet kijelzővel

YOO.MEE kézi zuhanyfej LCD hőmérséklet kijelzővel

Ez a zuhanyfej a zöld kijelzőjével dekorációnak sem utolsó a fürdőbe, de emellett még hasznos is, főképp, ha a háziállatot szeretnéd megfürdetni, mert sokkal egyszerűbb ezzel a kézi zuhanyfejje, mint egy fixszel végrehajtani a műveletet. A kijelzőjén megjelenő hőmérséklet által a gyerekek könnyen tanulhatják meg, hogy legyenek óvatosak annak beállításánál. További infók itt.

5. Votamuta aranyozott zuhanyfej

Votamuta aranyozott zuhanyfej

Ez a zuhanyfej végre nem a megszokott króm színű, így elegáns, hagyományos fürdőszobákba is egy szép kiegészítő. A LED világítás a víz hőmérsékletével együtt változtatja a színét, amely még inkább feldobja a zuhanyzás élményét és egyben fürdőszobánk hangulatát is.